TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/04/18/ 14:02:29   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 1
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 12
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas NERIAM 2007-2022 | Povandeninė žūklė - medžioklė | Kur medžioti užsienyje?
Fanas966 Medziokle Turkijoje, Viduržemio jūra
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 418
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 20.06.08
Parašyta 2011/06/06/ 09:21:27
Sveiki kolegos,

Pristatau jums ciklą "Medžioklė Viduržemio jūroje". Pirma dalis, kuo daugiau nardysiu, tuo daugiau dalinsiuos patirtimi wink.




Sveiki ginklų broliai ir visi kiti, kurie myli gamtą ir prijaučia nepakartojamam povandeniniam pasauliui. Atsimenu kažkada skaitydamas vieną anketą perskaičiau klausimą: ežeras ar jūra? Tada sakiau žinoma ežeras, nes tiesiog jūros dar nebuvau matęs ir neturėjau su kuo sulyginti. O dabar matau jūra kone kiekvieną dieną. Viduržemio jūrą, kuri skalauja Turkijoje esančios Antalijos pakrantę.

Gyvenu tokioje Antalijos vietoje, kur dalis miesto yra ant keliolikos metrų skardžio. Pirmą kartą kai pamačiau tą vaizdą, tai pagalvojau apie šuolį…Nu, kaip filmuose, žinot? Kol kas nesu pasiruošęs tokiam šuoliui, bet dirbu ta linkme, kad žinočiau koks dugnas prie skardžio.



Ir yra čia, šalia mano namų, tokios kopetėlės, nusileidimas prie jūros. Ten chebra ateina maudytis. Rytais, dienomis, vakarais. Povandeninei medžioklei tokia vieta - pasakiška. Begalės uolų, gyliai nuo 3 ir daugiau metrų. Išvykęs iš Lietuvos viską, ką turėjau pardaviau, nes maniau, kad atsilaikysiu nuo tokio gyvenimo būdo ir sugebėsiu “pakentėti”, tad neturiu su kuo nei matuoti, nei stebėti, bet sprendžiant iš to, kaip kaukė prilimpa prie akių ir į ją reikia įpūtinėti oro, tai buvau nueėjes ir į keliolika metrų. Na, keliolika, tai vadinasi nuo vienuolikos iki devyniolikos. Bet pasirinkime skaičių trylika, jis toks mistiškas…Termoklynas čia prasideda nuo trijų metrų. T.y. su trumpu trijų milimetrų kostiumu komfortabilu plaukioti tiktai paviršiuje, nuo trijų metrų vanduo krenta kokiais penkiais laipsniais. Bet prasinardydamas įpranti ir iškilimas iš gylio sušildo kūną. Be ilgų lastų čia nėra ką veikti. Iš esmės, galima snorkeliauti šalia uolų, ten užtenka pneumato ar trumpo arbaleto, tačiau žuvys (nuo pusės kg) prasideda gyliuose. Ir kaip supratau: kuo giliau, tuo didesnės. Viskas ką matau palei krantą, tai mažos juodos žuvytės, kurių pavadinimų dar nežinau, daug daug storo valo (nuo uolos žvejai meškerės mėto) ir priklausomai nuo dienos, pasitaikantys jūros ežiai. BET! Noriu pasakyti didelį ačiū Ingnalinos atominės elektrinės kanalui, kuris mane išmokino ten medžioti ungurius ir dienos metu naudoti prožektorių.

Kolegos, kurie yra nušovę ten bent vieną ungurį, supras apie ką kalba. O tie, kas nežino, siūlau pasižiūrėti Dainiaus (Cirkulas) susuktą filmuką apie medžioklę Ignalinos AE kanale.

Taigi, tikrai neprašoviau čia pasiėmes tris neparduotus dalykus: kaukę, vamzdelį ir mažą prožektorių, kuris ir Lietuvoj, ir čia tarnauja tiems patiems dalykams. Deja, jeigu mane pamatytų žandarmeriją (čia taip vadinama karinė policija, kuri yra svarbesnė už “įprastą” policiją), tai būčiau nubaustas. Kadangi arbaleto ar jokio kito įrankio, kuris galėtų man pagelbėti povandeninėje medžioklėje neturiu, tai ir šviesti i plyšius uolose nebijau. O šviesti yra kur…

eseniai lygiai taip pat, kaip kanale, užsiroviau ant geltonosios murenos. Tiesa, kanale tai buvo ungurys. Instinktyviai negaliu praplaukti pro urvus, kuriuose atrodo nieko nėra, o aplink zuja žuvytės. Paneriu, gylis gal du-trys metrai, ant užpakalio kaba labai “gramotnai” padaryti švinai, kurių kilogramas čia kainuoja apie dešimt litų ir svorių diržas, už kurį sumokėjau apie 75 litų. Beje, svoriu diržas - itin elastingas, stora guma, gerai užveržus laikosi ant dubens ir neslysta nardant. Prožektorius įjungtas ir intensyviai tikrina kiekvieną įmanomą urvelį, kuris neturi pabaigos ir čia…ir čia aš pamatau mažą snukutį, su dantimis, prašančiais breketų korekcijos ir dvi dideles akis žiūrinčias į mane. Kvepuoja…Taip, mintyse: “rankas laikai prie savęs, nesugalvoji ieškoti pagaliuko, kuriuo norėtum paerzintį tą padarelį”. Oro šiek tiek trūksta, todėl iškylu, greitai žiūriu į visus įmanomus orientyrus, kad tik nepamesčiau to akmenuko. Pakvepuoju…neriam. Dabar ateinu iš kitos pusės, ten matau tiktai jos kūną, galva likusi toje pačioje vietoje, sprendžiant iš kūno…na, mano rankos storis, kas reikštų jos svorį max pusantro kilogramo. Jaunutė dar kogero. Taip aš su ja žaidžiau apie dešimt-penkioliką minučių, kol nusprendžiau, kad ir taip ganėtinai streso vietinei faunai įvariau, todėl plaukiau kitur. Šauti ar ne? Į šį klausimą atsakysiu kitą kartą, kai turėsiu šautuvą rankoje. Tą vakarą grįžau spindintis. Kaifuojantys. Žinau, kad kita diena - šeštadienis, dirbsiu iki dviejų, o visą kitą laiką galėsiu prabūti ieškant “savo” murenos.

Deja, šeštadienį aš toje vietoje jos neradau. Bet orientyrus turiu, žinau tą vietą, vadinasi nebus sunku kiekvieną kartą patikrinti kas ten ir kaip. Vakar nusprendžiau eiti labiau į gylius. Ant kranto sėdėjo dvi undinėlės, pradėjo niauktis, tai jutau pareigą, kad turiu išlipti ir paklausti “Einam? Būnam?”. Undinėlės buvo ištvermingos, todėl sutarėm palaukti geresnio oro. O tuo metu plaukia kitas bičas. Meluosiu jeigu pasakysiu, kad nepavydėjau jam jojo arbaleto. Omeris, karbonas, metras ilgio, strėlė nudaužyta taip, kad vargu ar jis pramuštų karpį. Ne, tikrai nepramuštų, bet kitaip čia neįmanoma. Jis man mojuoja iš vandens. Jofana, taigi čia tas…kurio vardo aš neprisimenu, bet esam su juo jau vieną kartą kalbėję. Jeigu tai galima buvo taip pavadinti. Kadangi aš turkiškai moku tik tuos žodžius, kurie vyrams nelabai tinka, o jis angliškai nelabai moka, bet gestų kalba, šiaip ne taip radom bendrą kalbą. Ir bonkės nereikėjo…



Mano kolegos vardas Zihni. Išlipo jis su … patys matot kokio dydžio žuvimi. Šypsos, sako “small”…Nu jo, small tai faktas. Bet tikino, kad ją valgys būtinai namie. Nu ir šaunuolis. Pavargo jis, arė kaip traktoriukas, sako gal nori tu pameginti? Blyn…žinau tą taisyklę, kad svetimas daiktas labai greitai randa būdą sulūžti tavo rankose, bet nusprendžiau surizikuoti. Beje, pas mus lastai to pat brand’o. “Seac Sub”. Tik pas ji “soft’ai”, pas mane “hard’ai”. Bet smulkmena maloni happy)).
Oj, metrinį arbaletą ne taip ir lengvą užtaisyti. Taip…strėlė užkišta, pala pala…kaip čia reikia dabar tvirtinti, nes “galva” tai atvira. Aha, prisiminiau. Užtempiu ir pirštai liko po gumomis. Dabar taip. Žinau, kad jeigu papanikuosiu, tai “vyšnios” gali labai sėkmingai kalti per nagus, o tada kurį laiką sunku bus “taipinti” klaviatūra. Atsargiai išimu kairios plaštakos pirštus, tada paimu ir kairiu delnu apglebiu gumas, suspaudžiu stipriai ir traukiu dešinę…Vualia. Viskas gerai. Atsikvepuoju ir plaukiu tolyn nuo chebros. Plaukiu…plaukiu…dugno nesimato, vanduo šiek tiek balzganas, bet nerti galima. Prožektorių įjungiau iškarto, ir neriu. Praeinu termoklyną. Šalta. Matau akmenį….kitą…blyn, “kamazai” po vandeniu, o ne akmenys.



Dabar kreipiuosi į tuos, kas yra medžiojęs Baltijos jūroje. Tai va brangieji, viskas vienas prie vieno. Analogiškai tas pats. Tik akmenys daug didesni, gylio irgi daugiau. Jaučiu kaip pradedu kristi, švinas intensyviai traukia prie dugno ir nusileidžiu prie vieno didelio akmens. Kaip mane žavi po juo esantys urvai, grioveliai ir visos kitos grožybės. Kiekvienoj randu po žuvį, tik nedidelꅩį kartą nieko, ant kokio penkto panerimo randu labai gerą urvą, didelį, platų ir jo gale šviečiu į stovinčią žuvį. Va čia ir norėjau pasakyti “kuo giliau, tuo didesnė žuvis”. Nes ta raudona ir taškuota žuvis buvo nu…400-500 g. Galvos giliau kišti nepavyko, todėl metrinį (!!!) arbaletą šiaip ne taip nutaikiau ir … babamt. Strėlė sulindo giliai giliai. Nematau jos, tik raudoną monovalą. Traukiu atgal - nieko. Blyn, nu nieko tai nieko. Ne pirmas kartas, juolab nepaskutinis. Nusprendžiau “nueiti” dar giliau. Atsikvėpuojam, neriam, čia jau matomumas geresnis. Praėjus termoklyną, ir po jo dar kokius du - tris metrus pradedu matyti dugna “iš aukštai”. Priminė Alaušą arba Asveją. Ten taip būna kartais and didesnių gylių. Nu blyn. Ir čia artėjant man prie dugno aš pamatau ne ką kitą, kaip rają. Geltoną, su mėlynom dėmėm, Šarme tokių esu prisižiūrėjęs, bet kad čia…Mintyse iškarto padėka Poseidonui ir seknati mintis.

Blyn. Šauti? Kas ją valgys? O jei įgels? O kaip Steve’as Irwin’as? Bet ji didelė? Davai?…

Raja pabėgo. Ir galvoju taip gavosi geriau, kad ji pabėgo, nes nusitaikęs į ją buvau gal dvi sekundęs, bet neišdrįsau to padaryti. Gal taip ir turėjo būti.

Dirbdamas Egipte buvau nusiteikęs prieš jūrą dėl jos didelio sūrumo, tačiau Viduržemio, nors ir skurdesnė savo vaizdas, tačiau kur kas malonesnė pov.medžioklei. Dabar galiu pasakyti, kad principą supratau: neri gilyn, ieškai akmenų, švieti su prožiku, šauni. Įdomu bus ar tą patį principą dar sakysių po kelių mėnesių.
Buvau parduotuvėje, kur pirkau minėtus svorius ir diržą, ten radau ir krūvą arbaletų. Bet tokių, “no name”. O gal…brand’as “Apnea” ar pan. Siūlė man 70 cm arbaletą už 150 pinigų, tai būtų apie šimtą baksų. Skubėti nenoriu, bet įtariu, kad čia rinksiuos trumpesnį variantą, su kuriuo bus patogu landžioti po uolom ir ten ieškoti “raudonų” žuvyčių. Ir taip galvoju dabar, o jūs ar šautumėt į rają?
P.S. Kas liečia lincencijas, tai kaip supratau (IMHO) nuo kranto jokių leidimų nereikia. Licencijos reikalingos nardant iš valčių, bet šitą reikalą dar tikslinsiuos. Prožektorių dieną naudoti negalima, naktį medžioti taip pat draudžiama.

Šiam kartui tiek žinių iš saulėtosios Turkijos.

Tęsinys, kaip visada, mano blog'e: http://15kg.lt/?p=1095. Rekomenduoju žiūrėti per Mozilla Firefox.



Redaguotas Cirkulas 2012/07/28/ 11:30:15
jusiukas RE: Turkija, Viduržemio jūra
Administratorius




Pranešimai: 1880
Vieta: Alytus
Įstojęs: 17.08.09
Parašyta 2011/06/06/ 10:32:59
Aciu uz grazu straipsniukahappy Smagiai skaitosi Acius!
REKLAMA
vikingas RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09
Parašyta 2011/06/06/ 15:19:42
Fanas savo stiliuje, šaunuolis thumbs up


tidass RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2011/06/06/ 16:17:46
oba ,geras straipsniukas!
manau sauciau as raja.. happy


Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti.
vikingas RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09
Parašyta 2011/06/06/ 16:21:01
tidass parašė:
oba ,geras straipsniukas!
manau sauciau as raja.. happy


Arba raja šautų į tave...........Loughing out Loud


Cirkulas RE: Turkija, Viduržemio jūra
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/06/06/ 18:16:22
Lauksim daugiau pasakojimu Arturai thumbs up
Spearfisher RE: Turkija, Viduržemio jūra
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/06/07/ 17:55:46
Blin, malacius Arturai thumbs up Malacius ta prasme, kad nepatingejai ir radai laiko pasidalinti ispudziais. Skaitydamas puikiai isivaizdavau tavo ispudzius, nes pernai pats nardziau Turkijoje, Vidurzemio juroje. Ir kaip nebutu man geda, iki siol neradau laiko pasidalinti ispudziais su kolegom. Tuo labiau, kad turejau su savim pov. kamera, nardziau beveik kiekviena diena ir viska esu uzfiksaves say cheese! Perskaiciau tavo straipsni ir toks ispudis, kad pats vel paneriau i suru Turkijos vandeni... Eh kokiu zuvu, astunkoju ir kitu gyvunu prisiziurejau stress Reikes ir man prisesti prie straipsniuko, man tik laisvo laiko nors siek tiek daugiau... bugs
Tomasas RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1313
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.08.10
Parašyta 2011/06/07/ 18:38:15
Spearfisher parašė:
Reikes ir man prisesti prie straipsniuko, man tik laisvo laiko nors siek tiek daugiau... bugs


nu dabar jau prisišnekėjaigeras
Atsimenant tavo straipsnį apie Norgę, tavęs ramybėje nepaliksimYahoo
Lauksim straipsniopissedsay cheese!Sokiai pokiai


eni vidi vici
Spearfisher RE: Turkija, Viduržemio jūra
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/06/07/ 21:00:09
Tomasas parašė:
Spearfisher parašė:
Reikes ir man prisesti prie straipsniuko, man tik laisvo laiko nors siek tiek daugiau... bugs


nu dabar jau prisišnekėjaigeras
Atsimenant tavo straipsnį apie Norgę, tavęs ramybėje nepaliksimYahoo
Lauksim straipsniopissedsay cheese!Sokiai pokiai


Tai gi Tomai as su mielu noru tik straipsnius ir rasyciau, bet is kur paimti laisvo laiko? sad Ka tik gryzau is Norvegijos, ispudziu milijonas, nufilmuotu vaizdu irgi, nuotrauku... Nu nieko, kada nors bus svente ir pas mane. O tada jau laikykites, nespesit skaityti/ziureti razz
13 RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3295
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.02.08
Parašyta 2011/06/07/ 21:18:45
Spearfisher parašė:
Tomasas parašė:
Spearfisher parašė:
Reikes ir man prisesti prie straipsniuko, man tik laisvo laiko nors siek tiek daugiau... bugs


nu dabar jau prisišnekėjaigeras
Atsimenant tavo straipsnį apie Norgę, tavęs ramybėje nepaliksimYahoo
Lauksim straipsniopissedsay cheese!Sokiai pokiai


Tai gi Tomai as su mielu noru tik straipsnius ir rasyciau, bet is kur paimti laisvo laiko? sad Ka tik gryzau is Norvegijos, ispudziu milijonas, nufilmuotu vaizdu irgi, nuotrauku... Nu nieko, kada nors bus svente ir pas mane. O tada jau laikykites, nespesit skaityti/ziureti razz

Prezidentai zadejo, Kubilius sako krize baigesirazz visi zada, maitina pazadais, o lietuviai vis laukia, laukia, nu ir taip baigiasi ju gyvenimasCry Bet Dima, uzmirsai viena, Smeklius gyveno , gyvena ir gyvens dar ilgai, taip , kad laiko palaukti as turiugeraspakalbeti irgiargue, pagerti Drinks Cheersirgi. Laikykis, va jeigu neparasysi, tada suzinosi, kas yra Spearfisherio kastracija su jauno teliuko pagalbaLoughing out Loud


fishing,diving,spearfishing
Fanas966 RE: Turkija, Viduržemio jūra
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 418
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 20.06.08
Parašyta 2011/06/20/ 09:40:45
Labas rytas Lietuva!

Kadangi zuvu nematau, pradejau plikomis rankomis gaudyti vezlius (Careta Careta). Sita situacija kur matote ivyko velniskai spontaniskai. Gulint viename Antalijos papludimiu staigo kolega saukia "Atvaryk cia!!!". Atbegu ant lieptelio, o ten - jofana. Taigi vezlys. Instinktai greitai suveikia ir as jau vandenyje. Patogiau suimti pavyko tik is antro karto. Keistas jausmas laikyti toki galnga gyvuna po savim. Pasifotografavom ir palinkejua geros dienos.
Uztad vakar su kolega vaziavom i Kemero puse, ~60 km nuo Antalijos. Ten yra viena vieta, labai akmenuota su nedideliais gyliais. akmenys nuo 1-9 m. Paskui plynas laukas. Tai ten ir turksemes. Supratau viena - 3mm per mazai vienareiskmiskai net ir tokiam vandeny, kai pavirsiuje ~23C. Paneres pora kartu gilyn, jau pradedi jausti salti. O paskui apie zvejyba baigiasi mintys sad. Rezultatas tas, kad pats soviau tu kartus ir du kartus nepataikiau happy, o kolega paeme maza gerida (gruperis) ir astunkoji. Kur jis juos rado...kaip pamate...yra kur tobuleti. Matomumas jau gereja..gal 8-10 m. Vanduo syla. Vezliai arteja prie krantu. Vakar vel sutikau po vandeniu su arbaletu rankose. Patys galit pagalvot kokios mintys kyla happy bet praslinekem, pamojavau ir viso gero.





Redaguotas Fanas966 2011/06/20/ 09:48:45
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis


Žuvinimo akcija 2013
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
Tema užrakinta.2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo