Vėgeles gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekasvasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius kovo 1-gegužės 15 d.,
salačiusbalandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobriusgegužės 15-birželio 15 d.,
otusgegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakiusspalio 1-gruodžio 31 d.,
sykusspalio 1-gruodžio 31 d.
Medžioti galima čia...
kam tau jis? kam tas karkasas? taigi jis tik mases prides, greiti sumazins... tik minusus izvelgiu... arba as nesuprantu...
ten tas stiklo pluostas,pasitaisysiu,ne plastikas yra 1mm storio ir sveria labai mazai. o ant jo uzdeti tinkleli ir sutept derva tikrai nera paprasciau.gal kitu turit minciu,siulykit
o kodel nelipdyti tiesiai ant pagrindo su kampu is kokiu drozliu ploksciu, polietilena paklot kad nepriliptu, ir is karto mazdaug apkirpus deti viena ant kito kas kart sutepus su derva... po to vel su tokia pat forma kaip pagrindas per polietilena - presuosji... dar paprasciau man rodos.
nu cia krapstymosi daugiau,as apie tai galvojau.o cia jau forma padaryta,taip pat stiklo pluostas,tik dejai isvienos puses,po to is kitos tinkleli.manau paprasciau.
o neprisiklijuoja politilenas?
siulyciau pries tepant derva paslifuoti su svytriniu popierium tuos tavo stiklo pluosto karkasus, kad sukibimas butu uztikrintas, suprantu, kad dazai nusislifuos, bet svarbiau, kad gerai sukibtu o ne spalva. dar vienas labai svarbus dalykas, audini dek istrizai, jokiais budais ne horizontaliai ar vertikaliai, cia del tvirtumo labai tai svarbu, sumazes tikimybe suluzimui.
ErikaZ parašė:
as turiu minciu daryti is ~200g/m2 audinio, kokiu 5-6 sluoksniu, ir presuoti su hidrauliniu presu, ~80cm pats tas butu, jei darant minkstus... Tik va del epoksidkes nezinau, kokia geriau naudoti... turiu poliesterine, pagal charakteristikas turetu geriau buti nei epoksidine...
Hi all,
I found your link on my video. Unfortunately I don't understand the whole topic of this thread, but I see that you are discussing the homemade composite fins.
nu ka gi,mano blynas kaip ir prisviloforma,storis gavosi gerai,bet pati derva su kietikliu yra netinkama siam reikalui,lenkiant iskart skyla,nereik net stipriai palenkti.
si
Ecka prisegtu paveiksliuku:
manau kad tinka si derva, tik reikia derva su kietikliu maisyti 50x50. maciau kietikli senukuose atskirai parduoda, bet brangokai gausis, nes tas buteliukas 7 lt kainuoja, o ju reikes nemazai
ciuka parašė:
manau kad tinka si derva, tik reikia derva su kietikliu maisyti 50x50. maciau kietikli senukuose atskirai parduoda, bet brangokai gausis, nes tas buteliukas 7 lt kainuoja, o ju reikes nemazai
tu matai,o as klausiau konsultanciu ar turi atskirai kietiklio,tai sake neturi,tik sis kiekis ir pilasi(skirtas) i ta litra
tai tada kaina iseina geriau jau pirkti aboksitke "titan" ir jau gausis 200ml.
man uzteko ~400ml vienam pelekui
automobiliams dazyti i dazus buna atskirai pilamas elastikas, kad pvz nudazius plastikini sparna, jis nuo ilenkimo nesuskilinetu.. gal ir su epoksdike ji eitu sumaisyti?
ciuka parašė:
tu matai,o as klausiau konsultanciu ar turi atskirai kietiklio,tai sake neturi,tik sis kiekis ir pilasi(skirtas) i ta litra
tai tada kaina iseina geriau jau pirkti aboksitke "titan" ir jau gausis 200ml.
man uzteko ~400ml vienam pelekui
as ten ir parasiau,kad sunaudojau ~400ml vienaij mentei,o jeigu tiksliai,tai 390ml cia su kietikliu.nedariau iskart dvieju.
mano manymu sekantis zingsnis bus daryti is tu kur imetiai linka.tik idomu butu is kur paimt dar viena toki pat buteliuka kietiklio lycna,nes tada elastingesne gautusi mente jeigu daugiau kietiklio imaisyti. darytau santyki 1/1,25.o kokiu santykiu maisiai savo mentem,kai tinkleli dejai,lenkiant netrukinejo?
eckaa parašė:
as ten ir parasiau,kad sunaudojau ~400ml vienaij mentei,o jeigu tiksliai,tai 390ml cia su kietikliu.nedariau iskart dvieju.
mano manymu sekantis zingsnis bus daryti is tu kur imetiai linka.tik idomu butu is kur paimt dar viena toki pat buteliuka kietiklio lycna,nes tada elastingesne gautusi mente jeigu daugiau kietiklio imaisyti. darytau santyki 1/1,25.o kokiu santykiu maisiai savo mentem,kai tinkleli dejai,lenkiant netrukinejo?
as maisiau 1x1. lastai dar nesuskilinejo pries tai buvau dares su kazkokia rusiska epoksidke ten komplektacijoje irgi ejo maziukas buteliukas kietiklio, tai irgi per mazai buvo po pirmo mentes palenkimo suskilinejo ir atsoko.
doncas 2020/07/17/ 00:03:34 Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.
Cirkulas 2020/04/12/ 13:05:13 @legris: - nuo balandžio 1 dienos valstybiniuose ežeruose
legris 2020/04/10/ 13:02:34 Sveiki.kada prasideda medziokles sezonas?