TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/03/28/ 19:36:22   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 3
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 2
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas NERIAM 2007-2022 | Ką daryti su sumedžiotu laimikiu? | Receptai, žuvies ruošimas
Puslapis 7 iš 15 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
niupriamas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 461
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 29.10.08
Parašyta 2009/05/23/ 21:12:08
robertuxx parašė:
Manau visa esme- kepimas
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu
ir jau marinuota zuvi isvoliojes miltuose (be kiausinio) noras nieks nedraudzia ir kiausinio naudot!
Dedu ir kepu, kepu, kepu ant mazos liepsnos ir pastoviai vartau wink
Bet visas tas reikalas koku 20-30 min vygsta po dangciu (atidengiu tik apvartymui)
Veliau, kaijau zuvis neva iskepusi (issitusinusi) atidengiu dangti ir duodu issigarint vandeniui
Cia turbut pati sio recepto "vinis" ir tiesa sakant kiekviena syki gaunasi vis kitaip- kartais apskrunda, kartais lieka sodri- na zodziu wink - bet visalaik super winkKebabas


katik kepiau zuvi pagal sita kepimo buda, tai gavosi misraine, zuvies gabalai isiro sad susigadinau ir nuotaika ir vakariene... vienu zodziu sudas... helpless


Kartais reikia pailseti nuo nieko neveikimo
tamulis RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys




Pranešimai: 579
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.06.08
Parašyta 2009/05/23/ 21:44:19
Gal kas duos kokį patarimą kaip lydekas jau pamarinuotas skaniau sode pasikepti,noriu kepti šašlikinėje happy
REKLAMA
tidass RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/23/ 21:48:58
man asmeniskai lydekos thumbs down neskanios.. jeigu jau parsivezu, tai vezu giminems.
gal kas zinot kaip karsi, lyna skaniai paruost? dabar saldytuve marinuojas ~4kg zuvelioku, tik kaip cia skaniau padarius, nes kiek karsiu iskepdavom kazkokie sausi gaudavosi. o i rukykla nezinau, jau isdarinejau per pilva, manau nebeapsimoka i ten gabenti zuvies.


Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti.
robertuxx RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/23/ 22:06:53
niupriamas parašė:
robertuxx parašė:
Manau visa esme- kepimas
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu
ir jau marinuota zuvi isvoliojes miltuose (be kiausinio) noras nieks nedraudzia ir kiausinio naudot!
Dedu ir kepu, kepu, kepu ant mazos liepsnos ir pastoviai vartau wink
Bet visas tas reikalas koku 20-30 min vygsta po dangciu (atidengiu tik apvartymui)
Veliau, kaijau zuvis neva iskepusi (issitusinusi) atidengiu dangti ir duodu issigarint vandeniui
Cia turbut pati sio recepto "vinis" ir tiesa sakant kiekviena syki gaunasi vis kitaip- kartais apskrunda, kartais lieka sodri- na zodziu wink - bet visalaik super winkKebabas


katik kepiau zuvi pagal sita kepimo buda, tai gavosi misraine, zuvies gabalai isiro sad susigadinau ir nuotaika ir vakariene... vienu zodziu sudas... helpless


Turbut kazka netaip padarei- as taip kepu zuvi jau bene apie 20m ir viskas ciki... eksperimtuoju tik su "preskais"
Galimas variantas, kad garinant vandeni nepadidinot liepsnos- (sorry- berots as to nepaminejau)


http://robis.aha.lt
SvOrIs RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09
Parašyta 2009/05/23/ 22:16:02
tidai lyna labai skaniai gamina aukstaiciai turiu namie daug receptu pats pagal juos gaminausi pirstukus apsilaizysi Oki poki nors man ir paprastai keptas ant sviesto su svogunais ir keciupu jis bene pats skaniausias is zuvu tik pries tai ismirkai piene kokia valandele tada dar paslakstai citrina ir gali dar baltame vyne siek tiek palaikyti .. jei kepsi ant groteliu i vidu idek papjaustes lasinuku ir bulviu bus ciki piki o visa dar majonezu patepk Oki poki


costum 50cm 2/3
SvOrIs RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09
Parašyta 2009/05/23/ 22:17:55
http://www.meniu.lt/news.php?strid=206779&id=208840


costum 50cm 2/3
Spearfisher RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/23/ 23:53:51
tidass parašė:
o i rukykla nezinau, jau isdarinejau per pilva, manau nebeapsimoka i ten gabenti zuvies.


Jeigu darai nepardavimui o sau, tai pabandyk isrukyti karsius isdarinetus per pilva - tikrai nepagailesi. Dazniausiai matom pardavime karsius perpjautus per nugara, nes tai geriau atrodo. O kai man Juodkrantei pasiule viena karta isrukyti karsius normaliai perpjautus, tai dabar visa laik stengiosiu taip daryti. Jie man ir paaiskino, kad taip daro vien del prekibines isvaizdos. Iseina ne toks sausas, labai sultingas, dar pabandyk pamarinuot su cesnakais, tai is vis pirstus prarysi. Skanaus. yummy
tidass RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/24/ 00:07:10
dekui uz patarimus Acius! jei rasiu rukykla panevezyje kur nors dali rukysiu, dali kepsiu. Oki poki


Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti.
skirmantas1 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Pradedantysis medžiotojas


Pranešimai: 199
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.03.09
Parašyta 2009/05/27/ 19:19:18
sveiki visi, gruzau as po medziokles, pasiseke keleta linu paimti ir nusprendziau kazka tokio ydomaus pasigaminti, radau receptuka ir padariau, veliau imesiu foto linuku, ir pasakysiu isties ar pavyko, o gamyba buvo is sito tinklapio http://www.patiekalai.lt/receptai-idarytas-lynas/1717/
skirmantas1 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Pradedantysis medžiotojas


Pranešimai: 199
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 12.03.09
Parašyta 2009/05/27/ 19:19:30
http://www.patiekalai.lt/receptai-idarytas-lynas/1717/
Riveriukas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Varliukas


Nario avataras

Pranešimai: 47
Vieta: Druskininkai-Vilnius
Įstojęs: 19.07.08
Parašyta 2009/05/27/ 19:30:21
Kaip jus ungurius rukinat? Koki marinata darot ir kiek laiko turi pastovet?


Nėra gerai - gerai ir blogai...
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/27/ 19:40:53
Mane spearfisheris pamoke, labai skanu:
jokiu marinavimu, jokiu prieskoniu - tik druska, pasudai gerai, nuplauni, pradziovini ir i rukykla


Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/05/27/ 19:44:22
SvOrIs RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09
Parašyta 2009/05/28/ 11:02:14
galima ir su prieskoniais tikrai labai skaniai gaunasi plius rukant nekabinta lieka visos ungurio sultys kas duoda dar geresni efekta rukant pakabinta vistiesk jis pavarva ir netoli galvos esanti skaniausia vieta isdziuna wink dekit laurolapu galima jais patrynti truputi pipiriuko ir aisku itrynti pirma druska tik rukyti reikia nuemus gleives geras


costum 50cm 2/3
tidass RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/28/ 15:43:23
Cirkulas parašė:
Mane spearfisheris pamoke, labai skanu:
jokiu marinavimu, jokiu prieskoniu - tik druska, pasudai gerai, nuplauni, pradziovini ir i rukykla

kiek mazdaug laiko sudyti? dziovinti?


Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti.
SvOrIs RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09
Parašyta 2009/05/28/ 18:53:09
as sudau 3 valandas bet geriausia jei ungurius turi kelis juos druska apiberti dar gyvus jei gyvi tada jie trinasi ir gleives nusivalo patys wink o tada dar susudai kada jau isdarineji ir jau laikai 3 val Oki poki Kebabas


costum 50cm 2/3
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/28/ 19:07:09
skirmantas1
atsiunte i galerija, tai perkeliau jo foto cia,manau labai tiks. Atrodo super skaniai


Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Cirkulas 2009/05/28/ 19:07:50
SvOrIs RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1236
Vieta: VNO
Įstojęs: 02.01.09
Parašyta 2009/05/28/ 20:20:04
SKIRMA gana nervus gadynti pissed pissed pissedMentas Ploja smile


costum 50cm 2/3
vikingas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09
Parašyta 2009/05/29/ 00:06:43
Pabandykit kas aukšlių išsirūkyti, mažos žuvytės, darbo daug, bet skonis nepakartojamas. Tikras delikatesas prie alaus.



Redaguotas vikingas 2009/05/29/ 00:14:03
vikingas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 546
Vieta: Panevėžys
Įstojęs: 21.05.09
Parašyta 2009/05/29/ 00:19:24
Čia mano rūkykla. Visą žuvį joje rūkau. Įpili į dėžę pjuvenų, uždedi ant jų groteles, ant grotelių žuvį, uždengi dangtį ir dedi ant laužo. Rūkymo laikas nuo žuvies dydžio priklauso (apie 10-15 min). Patogi vežiotis.



vikingas prisegtu paveiksliuku:

Spearfisher RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/29/ 00:22:14
Ar ne per daug pjuvenu? Uztenka gi daug maziau...Ar klistu? hmm!
Puslapis 7 iš 15 << < 4 5 6 7 8 9 10 > >>
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis
Sivers 2011
Sivers 2011
Varžybos Latvijoje 2010-2013
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
Tema užrakinta.2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo