TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/04/18/ 22:10:17   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 4
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 12
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas NERIAM 2007-2022 | Ką daryti su sumedžiotu laimikiu? | Receptai, žuvies ruošimas
Puslapis 12 iš 15 << < 9 10 11 12 13 14 15 >
tadzius RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Varliukas


Pranešimai: 65
Vieta: Anyksciai
Įstojęs: 17.03.11
Parašyta 2011/03/18/ 21:29:55
o jai kas pabandytu man asmeniskai geriausiai tinka,
darau dazniausiai is lidekeliu ar sapaliuku, aisku isdarinejus zuwi butina isimt ziaunas, zuvi suprieskoniuoji pagal skoni (as tai naudoju juoduosius pipirus ir druska ) i dubeneli idedi pakeli swiesto suplesai sakelia petrazoliu sutarkuoji rupia tarka morka ir wiska sutrini i ta pati dubeni sudedi smulkiau supjaustytas bulwe kubeliais, ir sumaisai wisa mase bulwe, morka, petrazoles ir swiesta. sudedi i zuwies pilwa ir susuki i aliumine folija. ir i zarijas kokiu 20 min. skanausKebabas
KKK RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 5195
Vieta: Elektrenai
Įstojęs: 04.12.08
Parašyta 2011/03/19/ 10:05:08
Jus cia tik kalbat, va kur tikras kulinarasthumbs up


777
KKK prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas KKK 2011/03/19/ 10:05:50
REKLAMA
13 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3295
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.02.08
Parašyta 2011/03/19/ 13:52:59
mielkas parašė:
SvOrIs parašė:
Pasidalinsiu labai vertingu receptu kas mano kad lydeka neskani zuvis isbande silkiu nebenores wink

lydekai padarom file supjaustom mazais gabaliukais, itrinam druska tada sudedam i bliuda pilam virinto bet nekarsto vandens, kad apsemtu zuvi tada pilam du saukstus acto ir pripjaustom daug svoguno taip pat iberiam pipiru pagal skoni ir taip marinuojame jei skubu tai bent 6 valandas as tai laikau dvi paras tada valgau skonis superinis ! p.s pagal zuvies kieki beriame druska ir pilame acta wink
jNEPAZEIDINEJAM AUTORINIU TEISIU-ACIUTaip!pissed

Tai kartais ne tu tas autorius kuris silkutines lydekas pleskina i kaire ir i desinehmm! gedos turetumthumbs down. Dabar suprantu ko taip izuvinimo akcijoj reiskiesistresstrukumas jau


fishing,diving,spearfishing
Redaguotas 13 2011/03/19/ 13:54:40
Tomasas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1313
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.08.10
Parašyta 2011/03/19/ 14:30:03
tadzius parašė:
o jai kas pabandytu man asmeniskai geriausiai tinka,
darau dazniausiai is lidekeliu ar sapaliuku, aisku isdarinejus zuwi butina isimt ziaunas, zuvi suprieskoniuoji pagal skoni (as tai naudoju juoduosius pipirus ir druska ) i dubeneli idedi pakeli swiesto suplesai sakelia petrazoliu sutarkuoji rupia tarka morka ir wiska sutrini i ta pati dubeni sudedi smulkiau supjaustytas bulwe kubeliais, ir sumaisai wisa mase bulwe, morka, petrazoles ir swiesta. sudedi i zuwies pilwa ir susuki i aliumine folija. ir i zarijas kokiu 20 min. skanausKebabas


Lietuviškai rašom, kolegos, lietuviškai. O jei negimtoji lietuvių kalba, tai prašom specialiai jos nedarkyti visokiom "w". Palikim šitą raidę "tadeušams"...Acius!


eni vidi vici
Rols RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 304
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 06.03.08
Parašyta 2011/03/19/ 15:13:23
Rukyto skonio lydekos suktinukai tesloje (kinietiekai)thumbs up:
Dazniausiai darau is didesnes lydekos, nes file gabaliukus lengviau susukti.
Teslai reikia: miltu,krakmolo, keliu kiausiniu, alaus.
Suktinukams: rimtos lydekosOki poki,dantu krapstuku, svogunu, sv. laisku, druskos, pipiru ir rukyty lasinuku ar sonines.
Toliau visai paprasta : su mikseriu issuki tesla, turi gautis skystos grietines konsistencijos. Krakmolo dedu del traskumo (1/4d). Druskos galima nedeti.
Kokio storio lasinukai ar sonine, tokio plocio supjaustom ir lydekos file. Gabaliukai neturi but stori. Didesni gabaliuka perpjaukit horizontaliai, bet ne iki galo, kad isskleidus gautusi vienodo storio isklotine.
Svoguna- per puse ir isilgai laiskeliais. Zalius laiskus taip pat tokio dydzio.
Lasinukus atsaldom saldiklyje, bus galima ploniau supjaustyt.
Druska ir pipirus (kitkas pagal skoni) sudedam i dubeneli.
Ant lentutes paklojami lasinukai, uzdedamas file gabaliukas, svoguneliai pamirkomi i dubeneli su prieskoniais ir padedami ant zuvies krastelio, krapstuko pagalba susukami suktinukai ir juo persmeigiami.
Wok'e ikaitinam alieju, del kvapo idedam keleta su kumsciu perskeltu cesnako skiltekiu, palaukiam kol ims ruduot ir butinai isimam. Tuomet aliejus jau bus pakankamai ikaites.
Laikydami suktinukus uz krapstuko, merkiam i tesla ir dedam i alieju. Kepam pagal grozi - graziai auksines spalvos jau iskepemusic
Padazas- koki labiau megstat (as darau pats su imbieru, citrina, medumi ir cili)
SkanausAcius!
Kiekviena rudeni ruosiu draugams zuvies svente, suktinukai turi pati didziausia pasisekimageriam
Keli praktiniai patarimai :
filiuodami zuvi nuimkit ir odele - lengviau persmeigt krapstuku,
zuvies gabaliukus visada nusausinkit ir pries kepdami, ir iskepus,
Jei lieka teslos (taip dazniausiai ir buna), iskepkit prie zuvies darzoviu.
Man, asmeniskai, nera nieko skaniau prie sio patiekalo uz keptus tesloj traskius plonus kopusto lapu gabaliukuslol.
1 1 1 1 1
Tomasas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1313
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.08.10
Parašyta 2011/03/19/ 20:43:33
Rols respektas už puikų ir išsamų receptąOki poki
įdomu kaip tapti tavo draugu ir sudalyvauti žuvies šventėje? Drinks CheersKebabas


eni vidi vici
Rols RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 304
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 06.03.08
Parašyta 2011/03/20/ 13:20:41
Tomasas parašė:
Rols respektas už puikų ir išsamų receptąOki poki
įdomu kaip tapti tavo draugu ir sudalyvauti žuvies šventėje? Drinks CheersKebabas

Tiesa sakant, cia tik aprasas ilgas, o darbas visai paprastasthumbs up
O tarp medziotoju, cia mes visi draugai, tik su vienais susitinkam dazniau, su kitais reciaugeras
1 1 1 1 1
KKK RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 5195
Vieta: Elektrenai
Įstojęs: 04.12.08
Parašyta 2011/03/20/ 13:24:59
Rols parašė:
Tomasas parašė:
Rols respektas už puikų ir išsamų receptąOki poki
įdomu kaip tapti tavo draugu ir sudalyvauti žuvies šventėje? Drinks CheersKebabas

Tiesa sakant, cia tik aprasas ilgas, o darbas visai paprastasthumbs up
O tarp medziotoju, cia mes visi draugai, tik su vienais susitinkam dazniau, su kitais reciaugeras

Apie ka ir kalbu, a tai atrodo kad ziema, tai jau sakes, galima ir ziema gamtoj prie lauzo laika smagiai praleist, ir ant lauzo kazka pasigamintthumbs up


777
Rols RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 304
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 06.03.08
Parašyta 2011/03/20/ 14:27:17
KKK parašė:
Rols parašė:
Tomasas parašė:
Rols respektas už puikų ir išsamų receptąOki poki
įdomu kaip tapti tavo draugu ir sudalyvauti žuvies šventėje? Drinks CheersKebabas

Tiesa sakant, cia tik aprasas ilgas, o darbas visai paprastasthumbs up
O tarp medziotoju, cia mes visi draugai, tik su vienais susitinkam dazniau, su kitais reciaugeras

Apie ka ir kalbu, a tai atrodo kad ziema, tai jau sakes, galima ir ziema gamtoj prie lauzo laika smagiai praleist, ir ant lauzo kazka pasigamintthumbs up

Auksine mintisgeriam
1 1 1 1 1
Ecka RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2011/03/22/ 19:51:17
Sveiki, Kolektyvas,

Pasidalinsiu, vienu receptu su Jumis!!!Sokiai pokiai

Labai skanus karpis.tai kinieciu matomai ismislas,nes ,ji ragavau tik Ju restorane. Dekui ,Dainiui, uz parodymawink

Receptas:
200g karpio file be kaulu;
sezamo seklu;
aguonu;
1-2 kiausinio baltymas;
ziupsnelis miltu;
alyvuoges;
paprikos ivairios;
poras;
morka;

Marinatas:
I padaza su alyvuogiu aliejumi ir citrinom.dedam keleta trupintu cili paprikeliu.beriame Indisku prieskoniu(pagal skoni,bet reikia,kad butu siek tiek astriau)druskos pagala skoni.sojos padazo siek tiek.viska sumaisome.
supjaustome nedideliais,plonais gabaleliais karpio file(butinai be odos).
pilame marinata ir paliekame gerom 30min.

Ruosimas:
Nuvalome marinata nuo zuvies gabaleliu,apvoliojame miltuose ir dedame i pakaitinta keptuve.
iskepus zuvi.pasiruosiame indelius su sezamo seklom,aguonom.
isimusam kiausini ir atskiriam baltyma,nes reikes tik jo.
apkepta zuvi,voliojeme kiausinyje,po to i aguonas ir vel i kiausini,ir i sezamo seklas.viska taip kartoti,nes kitaip neaplips vienos ar kitos seklos.pasiruosus taip visus gabalelius,dedame i pakaitinta keptuve.kepimo trukme su apvoliotom seklom trunka 1-2min,nes kitaip sudegs sezamo seklos.

Garnyras: geriausia, ryziai!!!
darzoves:
supjaustytas morkas,paprikas,pora ,apkepiname sausoje keptuveje.tai trunka 2-3min.

Visa patiekala apslakstome sojos padazu(pagal skoni)Oki poki

Skanaus!!!
Ecka prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Ecka 2011/03/22/ 20:44:08
Ecka RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2011/03/22/ 19:52:55
.
Ecka prisegtu paveiksliuku:

Ecka RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2011/03/22/ 19:53:18
yummy
Ecka prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Ecka 2011/03/22/ 19:53:52
Alone Wolf RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2209
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 16.07.09
Parašyta 2011/03/22/ 20:09:28
Labai skaniai atrodo yummy gal reiks išbandyti šį receptą, kaip tik turime sazano file 2 kg šaldiklyje thumbs up


(Laimikiai: Ungurys - 1,24 kg; Lydeka - 9 kg; Sazanas - 13,72 kg.)
http://www.perkunas-mcc.lt/
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/03/22/ 20:43:20
O kas norit originalo paragauti, su alum pas mane, nuvaziuosim i ta restoraneli... Loughing out Loud
Ecka RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2011/03/30/ 21:15:36
Tesiam ,Kinietiskos virtuves valgerastirazzyummy jeigu sudomins,aprasymas nuo jus priklausoSokiai pokiaiTaip!Sokiai pokiai
Ecka prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Ecka 2011/03/30/ 21:57:04
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/10/12/ 20:48:55
Ecka parašė:
Sveiki, Kolektyvas,

Pasidalinsiu, vienu receptu su Jumis!!!Sokiai pokiai

Labai skanus karpis.tai kinieciu matomai ismislas,nes ,ji ragavau tik Ju restorane. Dekui ,Dainiui, uz parodymawink

Receptas:
200g karpio file be kaulu;
sezamo seklu;
aguonu;
1-2 kiausinio baltymas;
ziupsnelis miltu;
alyvuoges;
paprikos ivairios;
poras;
morka;

Marinatas:
I padaza su alyvuogiu aliejumi ir citrinom.dedam keleta trupintu cili paprikeliu.beriame Indisku prieskoniu(pagal skoni,bet reikia,kad butu siek tiek astriau)druskos pagala skoni.sojos padazo siek tiek.viska sumaisome.
supjaustome nedideliais,plonais gabaleliais karpio file(butinai be odos).
pilame marinata ir paliekame gerom 30min.

Ruosimas:
Nuvalome marinata nuo zuvies gabaleliu,apvoliojame miltuose ir dedame i pakaitinta keptuve.
iskepus zuvi.pasiruosiame indelius su sezamo seklom,aguonom.
isimusam kiausini ir atskiriam baltyma,nes reikes tik jo.
apkepta zuvi,voliojeme kiausinyje,po to i aguonas ir vel i kiausini,ir i sezamo seklas.viska taip kartoti,nes kitaip neaplips vienos ar kitos seklos.pasiruosus taip visus gabalelius,dedame i pakaitinta keptuve.kepimo trukme su apvoliotom seklom trunka 1-2min,nes kitaip sudegs sezamo seklos.

Garnyras: geriausia, ryziai!!!
darzoves:
supjaustytas morkas,paprikas,pora ,apkepiname sausoje keptuveje.tai trunka 2-3min.

Visa patiekala apslakstome sojos padazu(pagal skoni)Oki poki

Skanaus!!!


padarem, kazka panasaus, tik is menkes thumbs up gavosi
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2011/11/08/ 20:57:33
Na nors cia ne zuvis, bet kas megsta kinietiska virtuve ir dievinat kinietisku grybu tradicine sriuba, labai geras receptukas. Ismeginta thumbs up

http://www.visireceptai.lt/receptas/astri_saldziarugste_baltuju_kinisku_grybu_sriuba_su_vistiena.html
Redaguotas Cirkulas 2011/11/08/ 21:09:47
Ecka RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3006
Vieta: Marijampole
Įstojęs: 22.07.09
Parašyta 2012/05/28/ 22:20:27
Zuvies valymas,skutimas thumbs up



tidass RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3070
Vieta: Panevezys
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2012/06/05/ 22:27:35
estetikos mazoka, bet buvo tokie skanus, kad paciam vos keli liko.. Loughing out Loud




Kiekvienas ginklas turi savo charakterį. Telieka padėti jam atsiskleisti.
DAGON RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 764
Vieta: Senieji Trakai
Įstojęs: 23.05.11
Parašyta 2012/06/06/ 09:18:40
A ko jie tokie purvini? helpless su kercheriu nupurkst reikejo happy
Blin ir as uzsimaniau, vis negaliu prisiruosti paveziauti Schmoll


www.spearfishingclub.lt
Puslapis 12 iš 15 << < 9 10 11 12 13 14 15 >
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis


Varžybos Neriam taurė 2015
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
Tema užrakinta.2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo