TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/04/18/ 21:12:08   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 4
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 12
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

Temos peržiūra
Klubas NERIAM 2007-2022 | Ką daryti su sumedžiotu laimikiu? | Receptai, žuvies ruošimas
Puslapis 5 iš 15 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/03/20/ 21:40:42
Va sio vakaro laimikis

Greita ir labai skanu, truksta tik vieno priedo prie sio maisto, svyturio alaus Loughing out Loud


Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Cirkulas 2009/03/20/ 21:41:02
tomka1980 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 472
Vieta: UK
Įstojęs: 26.06.08
Parašyta 2009/03/20/ 21:49:00
Cirkulas parašė:
Siandien isbandziau toki receptuka, cia viska dariau is akies ir sirdies, bet gavosi super:

Produktai:

Karpio file
Majonezas
Citrina
Zuvies prieskoniai (be druskos)
Druska
Sojos padazas

I 0.5 L majonezo supili prieskonius, druska, sojos padaza, ispausdi citrina.
Visa mase gerai ismaisai ir ispili ant file gabalo, tolygiai paskirstai, kad visas file pasidengtu. Padedi i saldytuva 24 h.

Kepimas

Ant kepimo skardos uzdedi groteles, pripildai kepimo lenta vandens, padedi marinuota file ir kepi 250 C 40 min. Pries tai nuo file nupili marinato pertekliu, bet palieki kiek lieka.


Gavosi tikrai labai skanu, as pats mieliau valgau rukyta, bet sis receptas man labai patiko.



viskas super, mano skoniui truksta tik casnako, megstu su macnumu Sokiai pokiaiSokiai pokiai
REKLAMA
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/03/20/ 21:52:36
tomka cesnako ten buvo, tik as neparasiau, nes tie prieskoniai yra mano gaminti ir juose yra nemazai dziovinto imbiero ir cesnako


Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/03/20/ 21:54:04
tomka1980 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 472
Vieta: UK
Įstojęs: 26.06.08
Parašyta 2009/03/20/ 21:58:42
Cirkulas parašė:
tomka cesnako ten buvo, tik as neparasiau, nes tie prieskoniai yra mano gaminti ir juose yra nemazai dziovinto imbiero ir cesnako


as sendien kepiau, karpi, lydeka, ir karsi.

zuvi istryniau kyviu ir prieskoniais, cesnaka sumaisiau su majonezu ir cesnako daugiau, negailejau.
cesnaka su majonezu tepiau i zuvies vidu.

skaniai gavosi
robertuxx RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/03/20/ 22:15:53
Riveriukas parašė:
EvaldasB parašė:
ribokas parašė:
Na mano vienas is megstamiausiu patiekalu zuvis idaryta svogunais ir kepta folijojethumbs uptik zinoma ji turi buti kuo sviezesne, tad dazniausiai ka nors palieku krante kurenti lauza ir ruosti kitka, o pats neriam o paruosimas gan paprastas: reikia pripjaustyti nemazai svogunų ir juose priberti prieskoniu (as naudoju saldvos) bet cia zinoma pagal skoniMirksiukas ir gerai juos ismaisyti, tada pasimarinavusiais svogunais prikemsu pilna zuvies pilva, taip pat apdedu jais zuvies sonus todel zuvis netaip prilimpa prie folijos ir iviniota zuvi apkasu zarijose 15-20min. Laiką as ziuriu pagal zuvies didį. Svogunų negailiu todel kad iškepe jie gaunasi kaip garnyrasyummy pridedu jau paruosta usoriuDrinks Cheers


Šiandien šapalą gaminom pagal tavo receptą. Tik ne žarijose buvo keptas, o orkaitėje. Tai žinok gavosi liūks. happy Visi laimingi ir sotūs. thumbs up

Orkitej as bandziau, tai skanu, bet zinok netaip gaunais kaip ant zarijose. Cia orkaitej ji slapia lieka tokia, svogunai nesukempa, o zarijose tikrai pabadykit. Skonis pasakiskas... Oki poki



Orkaiteje pastacius Max galinguma duok die pasieksit 300-350 laipsniu, o zarijos (as kalbu apie siltas/dar zerincias zarias) daug silciau- nuo 450, o jai savaimine oro cirkuliacija pakankama tai ir be vargo 800 pasiekia wink
O jai dar priverstinio oro duosim, tai ir visus 1500 laipsniu imanoma pasiekt - aisku cia jau ne su belekokia mediena- reik kietesnio medzio

va taip ir gaunasi- orkaite nesugeba isgarint vandens pertekliaus ir produktas lieka gan tasus, lyg ir dregnas- nors taip ir yra wink

Orkaite uz mikrobange geriau kelis simtus kartu, bet nera geriau uz gyva ugni
geras



Redaguotas robertuxx 2009/03/20/ 22:18:32
http://robis.aha.lt
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/02/ 21:57:51
Atidariau saslu sezona! Aplausai
Kebabas


Video:
Youtube.com
Cirkulas prisegtu paveiksliuku:


Redaguotas Cirkulas 2009/05/02/ 21:59:01
Aidas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Varliukas


Nario avataras

Pranešimai: 73
Vieta: Zarasai - Utena
Įstojęs: 16.06.08
Parašyta 2009/05/02/ 22:31:03
o ten pievagrybiai kam? padazui? hmm!


Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/02/ 23:33:13
ne, ne padaziui
pabandykit pasikepti juos ant zariju, labai skanu, cia kaip garnyras prie saslu


Video:
Youtube.com
igoriokas_lt RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 494
Vieta: Visaginas, Kaunas, Panevezys.
Įstojęs: 09.06.08
Parašyta 2009/05/02/ 23:37:12
Ryt vasrau i saslus tai reiks uzsukti pakeliui i maxima ir pevagribiu nusipirkti yummy


Už kvailus norus kartais žiauriai baudžiama ju išsipyldimu...
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/02/ 23:38:19
igoriokas_lt parašė:
Ryt vasrau i saslus tai reiks uzsukti pakeliui i maxima ir pevagribiu nusipirkti yummy


Pasiimk pora papriku ir cukinija, jas kartu su pievagrybiais supjaustyk ir pakepk ant groteliu


Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/05/02/ 23:38:53
niupriamas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 461
Vieta: Klaipeda
Įstojęs: 29.10.08
Parašyta 2009/05/03/ 00:21:15
labai skanu yra pievagrybiai su lasinukais: isskopi pievagrybio viduri ir ten i vidu idedi suvyniota lasinuka, tada i skarda arba ant groteliu...
nu taip tobulai gaunasi, butinai pabandykit... nu ir aisku Drinks Cheers


Kartais reikia pailseti nuo nieko neveikimo
vezys RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Varliukas


Nario avataras

Pranešimai: 60
Įstojęs: 01.03.09
Parašyta 2009/05/10/ 00:02:11
chebra o ka jus darot su lydekom tom dideliom? 7-10kg
mesa tai nelabai turetu but skani?
robertuxx RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/10/ 00:51:28
Na nezinau...
Man asmeniskai kuo didesne lydeka tuo skanesne- net nebandau kazkokiu receptu taikyti mazesnei nei 2kg lydekai.
O receptu tai manau kiek vireju tai dar galima padaugint is kokio 10 kaip minimum wink

Mano dazniausiai naudojamas receptukas:
Ludeka- nemazesne kaip 2kg (su didesne kaip 6kg nebandyta)
Aisq isdorojam wink
Tada supjaustom skersai po 1,5 2cm (griezineliais) ~ po 1-2 stuburo narelius
Imam inda (toki, kad tilptu ruosiamas kiekis produkto) ir i ji jau galim isanksto ipilti ~5-10% viso busimo turio vandens
Poto i ta vandenuka galima iberti druskos, pagal skoni, bet as druska dedu kepdamas
Taigi vaziuojam toliau:
I marinata galima deti belenka- kas tik sauna i galva wink - kaikas megsta paprika (as nededu) , seip tinka morka-svelnina skoni, svogunas - neblogai marinuoja zuvi- zodziu deti gali ka tik nori (fantazijos reikalas)
Ai tiesa galima det prieskonius zuviai- (as nededu)

Zodziu marinate turetu but nors vienas marinuojantis (koncervuojantis) produktas: citrina; svogunas; actas (nerekomenduoju); baltas vynas - visai neblogai gaunasi wink
na ir t.t.
!Marinuoju apitiksliai para- saldytuve, jai reikia greiciau- galima palaikyti siltai


Manau visa esme- kepimas
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu
ir jau marinuota zuvi isvoliojes miltuose (be kiausinio) noras nieks nedraudzia ir kiausinio naudot!
Dedu ir kepu, kepu, kepu ant mazos liepsnos ir pastoviai vartau wink
Bet visas tas reikalas koku 20-30 min vygsta po dangciu (atidengiu tik apvartymui)
Veliau, kaijau zuvis neva iskepusi (issitusinusi) atidengiu dangti ir duodu issigarint vandeniui
Cia turbut pati sio recepto "vinis" ir tiesa sakant kiekviena syki gaunasi vis kitaip- kartais apskrunda, kartais lieka sodri- na zodziu wink - bet visalaik super winkKebabas



Redaguotas robertuxx 2009/05/10/ 01:20:41
http://robis.aha.lt
marius RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 524
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 02.05.08
Parašyta 2009/05/10/ 10:28:08
pritariu robertuxx,kuo didesne tuo skanesne.As dazniause kotletus darau is didesniu nei 5 kg
Spearfisher RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/12/ 04:29:56
robertuxx parašė:
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu


Po tokiu eksperementu vis dar normaliai matai ir turi dar odos ant veido??? BlinkBlinkBlink
Vienas is dvieju: arba vis del to NEgerai ikaitini, arba fizikos desniai tavo keptuvei netinka helpless
Nezinau, ar gali isivaizduoti kas butu, jeigu kas pabandytu tai padaryti taip kaip tu parasei, bet i lygonine zmogu tikrai reiktu vezti stress
robertuxx RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Super medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 635
Vieta: Utena
Įstojęs: 23.10.08
Parašyta 2009/05/12/ 07:00:20
Spearfisher parašė:
robertuxx parašė:
Praktiskai visada naudoju gilia keptuve ir i ja ipilu apie 1 cm aliejau (ne pakaitalo) ir beveik tiekpat vandens
Visa ta reikala gerai ikaitinu


Po tokiu eksperementu vis dar normaliai matai ir turi dar odos ant veido??? BlinkBlinkBlink
Vienas is dvieju: arba vis del to NEgerai ikaitini, arba fizikos desniai tavo keptuvei netinka helpless
Nezinau, ar gali isivaizduoti kas butu, jeigu kas pabandytu tai padaryti taip kaip tu parasei, bet i lygonine zmogu tikrai reiktu vezti stress


Na nepilu as i ikaitinta alieju vandens, o viska kartu kaitinu
Kaitinu tiek kiek leidzia vanduo- na zodziu verda ten viskas wink



Redaguotas robertuxx 2009/05/12/ 07:03:24
http://robis.aha.lt
13 RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 3295
Vieta: Kaunas
Įstojęs: 12.02.08
Parašyta 2009/05/12/ 11:38:47
Kiekvienoj temoje Spearfisher (Dima) vis kam nors papriekaistauja, pataria, (retai pagiria), bet va gal koki receptuka is savo kulinarijos mesteltum , idomu kokius maistukus vartojirolleyes gal ir mes pabandytume, mane asmeniskai samo receptas domina, dar lyno ir ungurioeek


fishing,diving,spearfishing
Spearfisher RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 2372
Vieta: Vilnius - Aachen
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/12/ 22:44:37
smeklius parašė:
Kiekvienoj temoje Spearfisher (Dima) vis kam nors papriekaistauja
Tu pirmas is kurio isgirdau tokia nuomone apie save ir tikiosiu, kad tai buvo tik tavo jokeliai helpless Bandau visa laika atsakyti argumentuotai. Kol kas maniau, kad man tai pavyksta. Jeigu bus ir daugiau tokiu rimtu pastebejimu man - pazadu, kad apmastysiu ir daugiau "nepriekaistausiu". Tikrai moku priimti kritika Oki poki

smeklius parašė:
pataria,

Visada galvojau, kad butent tai ir darau, o ne priekaistauju hmm!
Cirkulas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Super administratorius




Nario avataras

Pranešimai: 16012
Vieta: Vilnius
Įstojęs: 01.12.07
Parašyta 2009/05/12/ 22:50:48
Nesuk galvos Dima!
Esi vienas is nedaugelio, kuris moka argumentuotai ir rementis savo asmenine patirtim kalbeti. Tai ne visiems duota, o tu ta turi!!!

Man asmeniskai tavo patarimai visada padeda jie buna laiku ir vietoje, gerbiu tokius zmones!


Video:
Youtube.com
Redaguotas Cirkulas 2009/05/12/ 22:57:43
Evaldas RE: Gal kas kulinaras pas mus?
Narys

Elitinis medžiotojas


Nario avataras

Pranešimai: 1480
Vieta: Utena
Įstojęs: 14.07.08
Parašyta 2009/05/12/ 23:23:04
Pagal robertuxx'o receptą kepėm šapalą namuose, labai skaniai gavosi. wink
Puslapis 5 iš 15 << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Peršokti į forumą:
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis


Varžybos Neriam taurė 2015
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
Tema užrakinta.2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
Tema užrakinta.2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo