TITULINIS FORUMAS MŽ TAISYKLĖS RAAD TELEFONAI STRAIPSNIAI FOTO GALERIJA VIDEO GALERIJA PADĖKOS TRANSLATE
2024/03/29/ 15:20:13   
Navigacija
Klubo rekvizitai
Siuntimai
Web nuorodos
Duk
Paieška
Kontaktai
Žiniasklaidai
Reklama
Tinklapio administratoriai
Forumo temos
Naujausios temos
Nuo ko pradėti
Kur medzioti galima?
Matomumas ežeruose
Medžioklė Norvegijoje
Nesąmonės, bet juokinga!


Karščiausios temos
Kas čia brakonieriai?[2535]
Medžioklė Norvegijoje[2352]
Hidrokostiumai (ben...[2324]
Projektas įžuvink e...[1625]
Grįžau iš medžioklė...[1337]

Vartotojų tinkle
Prisijungusių svečių: 8
Prisijungusių narių nėra

Registruoti nariai: 1,676
Neaktyvūs nariai: 2
Naujausias narys: Beaver
Paskutiniai straipsniai
Kaip saugiai ir efek...
Šamas žiemą ir vasarą
Karpių medžioklė
"TAI YRA" vandens sk...
Palaukiminė meždioklė
Populiariausi straipsniai
Stacionari rūkykla
Povandeninė žūklė – ...
Gaminam rūkyklą
Povandeninė medžiokl...
Retos ir nykstančios...
Klubo rėmėjai
Profilis facebook'e
Reklama
Paskutiniai Komentarai
GintarasGVE
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?
Žiūrėti

GintarasGVE
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas.

Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?
Žiūrėti

legris
Gaila,kad tik dabar paskaiciau Sokiai pokiai
Žiūrėti

gasas
fantastika!
Žiūrėti

mb
Geras atidarymas! Sveikinimai Ploja
Žiūrėti

Richi
Gera !!!
Žiūrėti

Naujausi filmai
Spearfishing... [29/10-17]
Šamų medžiok... [19/02-15]
Šamų medžiok... [12/02-15]
Nardymas po ... [12/02-15]
Halibutų med... [12/02-15]
Spearfishing... [01/09-14]
Freedving Ai... [04/08-14]
Elektrėnų ma... [14/10-13]
TV laida "Ap... [01/07-13]
Baltuju Laka... [11/08-12]
Medžioti draudžiama
Vėgeles
gruodžio 15-sausio 15 d.,
lydekas
vasario 1-balandžio 20 d.,
sterkus
kovo 1-gegužės 20 d.,
kiršlius
kovo 1-gegužės 15 d.,
salačius
balandžio 1-gegužės 15 d.,
žiobrius
gegužės 15-birželio 15 d.,
otus
gegužės 1-liepos 31 d.,
upėtakius
spalio 1-gruodžio 31 d.,
sykus
spalio 1-gruodžio 31 d.

Medžioti galima čia...

ELITE kostiumai
NAUJIENA POVANDENINĖS MEDŽIOKLĖS IR FREEDIVING‘O PASAULYJE





Visi, pažengę ir pradedantys povandeninio sporto mėgėjai ir profesionalai, puikiai žino “Picasso” gaminius skirtus povandeninei medžioklei bei freediving‘ui. Prekės ženklas „Picasso“ jau daugelį metų pirmauja visame pasaulyje neopreno gaminių pritaikytų mūsų hobiui gamyboje.
Svarbu paminėti, kad pats „Picasso – Simortal Group“ įkūrėjas ir prezidentas Alessandro Picasso daugelį metų pats aktyviai medžiojo ir tapo daugkartiniu pasaulio čempionu bei įvairių varžybų nugalėtoju. 1973 metais jis pradėjo kostiumų, specialiai skirtų tik povandeniniams medžiotojams ir freediver‘iams, gamybą. Paties Alessandro Picasso patirtis bei kitų profesionalių povandeninės medžioklės propaguotojų pastabos ir pageidavimai leido sukurti beveik tobulų nardymo kostiumų liniją. Ilgainiui naujai sukurta neopreno linija tapo etalonu kitų gamintojų produkcijai bei diktuoja neopreno kostiumų madas visam pasauliui. Gamyboje naudojamas tik aukščiausios kokybės neoprenas, anatominis sukirpimas, specialus siūlių dygsnis, jų perklijavimas net iš dviejų pusių, manžetai. Šios ir kitos diegiamos naujovės verčia konkurentus pastoviai tobulinti savo gaminius, o mus , povandeninio sporto mėgėjus, skatina siekti kuo geresnių rezultatų. Paskutiniai „Picasso“ sukurti kostiumai “Black Thermic” , “Mimetical” ir “GHOST” pranoksta konkurentų gaminius patvarumu, kamufliažo spalvomis ir šiltumu.
2008 pabaigoje Allesandro Picasso ir „Picasso-Simortal Group“ keliai išsiskiria. A.Picasso sugrįžta prie savo verslo ištakų, kur ir turi didžiausią patirtį – neopreno gaminių, skirtų povandeniniams medžiotojams, gamyba. Taip gimsta nauji A. Picasso sukurti gaminiai „ELITE – NATURAL FISHERS by Alessandro Picasso“. ELITE liniją sudaro trijų tipų kostiumai, pirštinės bei kojinės.
Šiuo metu yra sukurti šie „ELITE – NATURAL FISHERS by Alessandro Picasso“ modeliai skirti povandeninei medžioklei: NERO, SHADOW ir CHICLE.

Kostiumas ELITE NERO sukurtas naudojant anatominį kirpimą todėl puikiai priglunda prie kūno, yra labai komfortabilus ir šiltas. Vidus – atvira pora (open cell), išorė - juodas nailonas. Apatinė dalis – „long John“ (su petnešom). Yra apsaugos keliams ir atrama šautuvui. Kostiumo kapišono , rankovių ir apatinės dalies kraštai iš pliko neopreno, neleidžiantis patekti vandeniui į kostiumo vidų. Galima užsisakyti 5mm 7mm ir 9mm storio.



Kostiumas ELITE SHADOW – kamufliažinis povandeninės žūklės kostiumas! Anatominis kirpimas,vidus – atvira pora (open cell), išorė – kamufliažinis nailonas. Tai specialiai austas, keturių spalvų nailonas, labai atsparus įbrėžimams. Foto kamufliažo spalvinė gama yra viena iš geriausiai maskuojančių medžiotoją. Apatinė dalis – „long John“ (su petnešom). Yra apsaugos keliams ir atrama šautuvui. Kostiumo kapišono , rankovių ir apatinės dalies kraštai iš pliko neopreno, neleidžiantis patekti vandeniui į kostiumo vidų. Galimi 5mm 7mm ir 9mm storio variantai.



Dar viena naujiena - atviros poros viduje ir išorėje kostiumus – CHICLE, CHICLE CAMU ir CHICLE ARTIC. Tokio tipo kostiumai yra labai populiarūs tarp povandenės žūklės sporto profesionalų visame pasaulyje. Tai puikiausias variantas giluminiams medžiotojams, nekalbant apie freediver‘ius. Buvo galima pamatyti medžiotoju naudojančių tokio tipo kostiumus varžybose „Trys ežerai-2008“.

Privalumai:

1. Dilelis komfortas. Kostiumas prisitaiko prie kūno kaip antra oda.
2. Stipriai sumažinamas vandens pasipriešinimas. Galėsite pasiekti didesnius gylius įdėdami mažiau pastangų.
3. Remiantis medžiotojų atsiliepimais tai šilčiausi kostiumai palyginus su kitais.
4. Greitai džiūnantis neoprenas labai pasiteisina kai reikia kateriu ar valtimi pasieki medžioklės vietą, nes neatšąla gairinamas vėjo.

Trūkumai:
1. Kostiumo pavirsinį sluoksnį lengva pazeisti trinantis po nendres.
2. Chicle tipo kostiumas nesiūlomas naudoti ten, kur yra daug sakų, kelmų ir kitų kliuvinių.
3. Rekomenduojama ir nusirengiant lubrikantu ištepti paviršių.


Anatominis kirpimas,vidus – atvira pora (open cell), išorė – juodas „mesh“ (plikas neoprenas). Galima užsisakyti kamufliažinę (CAMU) versiją. Foto kamufliažo spalvinė gama yra viena iš geriausiai maskuojančių medžiotoją. Apatinė dalis – „high waist“ (iki saulės rezginio). Yra apsaugos keliams ir atrama šautuvui. Galima užsisakyti storio - 3mm 5mm 7mm ir ARTIC 10mm modelį



Dydžiai parenkami labai paprastai: pagal ūgį ir svorį. Tik atkreipkite dėmesį į tai, kad renkantis storesnį kostiumą dydis kinta į didesnę pusę.

Dydžių lentelė






Straipsnio autoriai:
Arwis ir Vytas
Komentarai
13 2009/02/09/ 23:02:35
Malonu, kad yra kaip yra, gaila kad nera tiesioginiu oficialiu atstovu, kurie galetu pasiulyti normaliom salygom, su dokumentais isigyti sias prekes
SvOrIs 2009/02/09/ 23:50:20
smeklius pritariu kaip visada lietuveleje viskas vezlio princiu kas uzsienyje jau senai pas mus dazniausai pristatoma kaip naujove arba nera kur isigyti Loughing out Loud
borus 2009/02/10/ 11:53:55
kiek as zinau tai cia su tuom nebus jokiu problemu ir viska galesite nusipirkti normaliom salygom, o smekliu gal ir papildoma koki rasta pri dokumentu prides wink kai atsives tai ir pasiskelbs. turbut ilgai laukti nereikes.
Fisheye 2009/02/11/ 10:00:01
Na gerai kad tokie yra, bet nei kur, nei kada, nei po kiek, nei kontaktu jokiu tik du nezinomi tipazai-rasytojai. Pritariu Smekliui, nerimtai kap tai viskas...
ErikaZ 2009/02/11/ 10:41:51
nu ir vel nera dydzio man no
borus 2009/02/11/ 12:17:27
kazkas pristate vieno is gamintoju produktus ir kolkas nemaciau kad apie kokia komercija uzsimintu, o jus jau pradedate, nera kainu, nera oficialiu atstovu , nera popieriu ir tipazai nezinomi (nors lietuvisku kostiumu is zinomu tipazu turbut niekas nenaudoja, o kas yra picasso, niekas negirdejes). gal i tai paziurekite kaip svieciamaji straipsni, o ne vien tik su kritikos gaidele. pries rasant bet ka gal verta butu ir smegenis pajudinti kad nesamoniu nerasineti.
SvOrIs 2009/02/11/ 13:02:10
borus take it easy wink juk zmones nori tiesiog normalaus paprasto dalyko jei yra reklama tai WTF kur kainos ir oficialus tiekejas pardavejas .... na ne akmens amzius esam ispruse zmones ir rasydamas kad zmones nezino kas yra picasso kad nieks negirdejas tai pasikartosiu WTF mes juk medziotojai patikek zinom kas tai yra wink be pykcio juk ir rasom kas matau nelabi paciam gaunasi Loughing out Loud
dariussk 2009/02/11/ 13:16:39
Dėl manęs gali prekiauti ir ne oficialus atstovas, kad tik pigiau gaučiau kokybišką prekę wink
Tačiau skaitant straipsniuką man neduoda ramybės mintis, kad šitą info kažkur jau mačiau hmm! ir švelniai sakant straipsniukas yra reklaminis. Laukiame prekių razz
Fisheye 2009/02/11/ 14:27:47
Borusui: tad jei ka zinai tai visiems papasakok o ne karsciuokis. Kalbejau ne apie Picasso o tipazus Arwis +Vytas kokiu ant Lietuvos N helpless
Cirkulas 2009/02/11/ 16:23:47
Si straipsni atsiunte man Arvis. Jame buvo kainos ir t.t. Bet nusprendem, kad musu klubas nereklamuos siu prekiu, mes nei perkam nei parduodam, sio puslapio ideja visai kita nei pardavimai. Sis klubas sukurtas svietejisku pagrindu, o ne prekybos ir biznio. O jei kas nores, tas ras paradavejus ir be musu pagalbos. Visiems siulau i si straipsni pasiziureti kaip apie informacini, o ne apie preke.
Arvydas 2009/02/11/ 19:19:28
Geranoriskai prasau nesikarsciuoti. Su gerbiamu Cirkulu buvo sutarta , kad tai bus svietejisko pobudzio straipsniukas ir manau taip ir yra. Jei turite konkreciu klausimu: apie tipazus, apie ekonomika, apie legaluma - parasykite i pm ir jei tik bus imanoma - bus atsakyta. Nematau cia ko karsciuotis.
SvOrIs 2009/02/11/ 19:32:52
geras Drinks Cheers geriam
rolis 2009/02/19/ 21:34:00
Vasario 13-22 d. Turkijoje vyksta didziule paroda "Eurasia BOATSHOW 2009" Ten kaip naujiena, pristatinejami ir sitie kostiumai.
rolis 2009/02/19/ 21:40:22
nuoroda perkeliau i saukykla
rolis 2009/02/28/ 14:07:01
Buvau imetes, bet tada kazko tai issikraipo puslapis.Imeciau i PM.wink
Vaidas 2009/03/18/ 07:42:02
O tai kad svarko uodega uzsisega ne ant sagos, o ant "lipuckiu" turbut nera protingas sprendimas eek
Cirkulas 2009/03/18/ 09:09:11
visi mano matyti kostiumai segasi taip ir turbut tai pats geriausias sprendimas, nes lipukai po kurio laiko gali nebelaikyti, kai i ji pateks dumblo, siuksliu...
Fanas966 2009/03/18/ 09:42:20
taigi portugalai neturi dumblo happy) uztad jiems tai ir neaktualu
Cirkulas 2009/03/18/ 10:28:46
jie gal ir neturi dumblo, o mes?
Vaidas 2009/03/18/ 10:55:44
norejau pasakyti, kad elite kostiumai, bent jau shadow segasi ant lipuckiu, ziuresiu kiek cia laikys happy
Vaidas 2009/03/18/ 11:14:06
Nors nera dideles bedos jei ir atsiseginet prades, yra toks "Akvamarin" jie patys ir kostiumus siuna ir taiso... tai manau dideles problemos jiems nebus guzika prisiut happy
Fanas966 2009/03/18/ 12:08:39
Cirkulai, tai ir turejau omeny. Kad musu salygom tai kol neisbandyta, o gal ?. Vaidai, pirkdamas daikta tu jau galvoji kaip ji reikes taisyti. Ar tikrai tau tai suteikia malonuma happy ? Zinoma, taisyti greiciausiai nereikes, po dumbla mes neropojam, taciau visko gali but.
Vaidas 2009/03/18/ 12:15:48
As visada primetu blogiausia varianta kas butu jei... razz Aisku gal nieko ten nebus laikas parodys happy Gal per pirma jau nerima kur graziai praciuosiu tarp saku ir reiks kito ieskotis Loughing out Loud Siaip visai px kaip pirmas kostiumas bus gerai, juolabiau, kad tikrai nebrangiai jis man atsejo ir ne taip bus abidna jei pirkinys nenusisekes happy
rolis 2009/03/18/ 16:11:41
Vaidazk, tu maziau parinkis del tu prilypkiu. Jeigu paieskosi internete tai isitikinsi ,kad pvz. tokie brandai kaip Teknodiver, Marea jas naudoja.
Cirkulas 2009/03/18/ 16:16:42
Rolandai kiek teko matyti teknodiver kostiumu tai visus maciau su uzsegimu
rolis 2009/03/18/ 16:18:36
Dainiau, paziurek atydziau no
Cirkulas 2009/03/18/ 16:20:51
Na as labai atydziai ziurejau happy paziurek Rolandai i naujausiu fotkiu panele, vidurine foto, ten dima stovi su teknodiver kostiumu, kas ten matosi?... Uzsegimas ar lipukas
rolis 2009/03/18/ 16:24:04
Ne ten ziuri. razz As nekalbu apie Dimos modeli. Tu ieik i ju tinklapi.
Cirkulas 2009/03/18/ 16:25:30
as nemaciau, kad kitokius Lietuviai naudotu wink gali but kad visokiu yra, bet as ciupinejau tik tuos
rolis 2009/03/18/ 16:27:54
Faktas, kad yra wink
Cirkulas 2009/03/18/ 16:31:23
zinoma, kad yra, teknodiver gamina net ir sausus kostiumus, visko yra
Welsh 2009/03/18/ 17:46:59
Pas mane Teknodiver su guziku Oki poki
mariux 2009/03/18/ 17:52:27
na idomu del tu lipuku,kazkaip abejoju ar tai pats tinkamiausias variantas musu salygom ilgaamziskumo atzvilgiu ,nors reiktu jau tai bandziusiu zmoniu nuomones hmm!
Vytas 2009/03/19/ 08:31:59
Man per ziopluma yra teke plaukioti su atsegta "uodega" Loughing out Loud ir vanduo nesiskverbe i kostiuma... sis sprendimas nezinau is tiesu ar geras, bet jei laikyti kad uzsiverzti "pautu" nereikia tai gal ir patogus sprendimas... Bet aisku lipdukus reikia pasaugoti ir manau ne nuo dumblo (kaip dumblas po kostiumu palys?) o nuo zoliu ir smelio kai persirenginejama.
Spearfisher 2009/03/21/ 01:49:41
Rolandai: apie kuri modeli is teknodiver gali pasakyti, kad jie su "lipuckom"? hmm!
rolis 2009/03/21/ 15:54:43
Dima: tai du modeliai ( DUNE ir ALKA ) su "lipuckom" wink
Shlapes 2009/03/27/ 12:23:59
raportuoju: isbandziau 7 mm kamufliaza. Patiko neopreno tamprumas, kostiumas labai gerai priglunda, todel vanduo vsisiskai nepatenka, nardziau vandenyje nuo 4 iki 10 laipsniu, abu kartus ilgiau nei 3 val. jokio salcio, jokio diskomforto. Siek tiek keblumu apsirengiant pirstines ir kojines, nes rankoviu ir kelniu manzetai padaryti is maziau tamprios medziagos, todel gan stipriai priglunda, bet is kitos puses, vanduo visai nepatenka. Jokiu parkiu del uzsegimo - lipuckos, normaliai ten viskas veikia, nemanau, kad ten kokio sudo gali prilysti, na nebent uzsikasi visas i dumbla happy Tiesa, pagal gamintojo lentele uzsakytas kostiumas man netiko, nes buvo per didelis, kostiuma pakeitus i dydziu mazesni, tiko kuo puikiausiai. Zinau, kad ir kitiem buvo panasiu problemu, t.y. kostiumai buvo didoki...
Tiek pastebejimu is dvieju nerimu.
SvOrIs 2009/03/27/ 13:29:47
pirkau beuchat pagal gamintojo lentele pagal matmenis ir tiko kaip costum made.. tai jau vien sitas bajeris apie neatitikimus man yra prastos gamybos zenklas winkmanau po kiek laiko atsiskleis daugiau trukumu razz
Vaidas 2009/03/27/ 16:10:25
nu jofana... ta matmenu lentele tik pagal ugi ir svori, matmenu per krutine ir "autoriteta" nera, o zmoniu tokio pacio ugio ir svorio gabaritai gali skirtis wink todel tai nelaikau blogu rodikliu. Tokias dydziu lenteles pateikia dauguma gamintoju... Beje man dydis atitiko, gal kelnes kokiu 1cm galetu but trumpesnes, bet siaip del dydzio gud wink
SvOrIs, kas per natura visus apsikinet neissiaiskinus iki galo? Kazkas kolidoriaus gale pirstelejo, o tu jau reki, kad apsisiko...
SvOrIs 2009/03/27/ 17:19:32
vaidazk klausyk proto bokste kazkokiu bedu turi? as isakiau savo nuomone jei kazkas neaisku galim realiai susitikti ir man tada pasakysi kokia naturas kas kaip labai drasus matau... wink
Vaidas 2009/03/27/ 17:26:49
hilarious jaunuoli nuleisk gara wink
SvOrIs 2009/03/27/ 17:32:36
vaidazk as tau nejaunuolis cia pyrma wink antra pries rasydamas kazka ant kito zmogaus atsargiau rink zodzius toks patarimas Oki poki
Cirkulas 2009/03/27/ 17:41:20
nesipykim del skuduru, zinau visiems sunku, ledas dar vis storas Loughing out Loud bet ateis gi kazkada ta diena...
SvOrIs 2009/03/27/ 17:43:57
Loughing out Loud gal ir tamstos tiesa Ploja
Vaidas 2009/04/06/ 13:49:12
Ka zinau kostiumas kaip kostiumas, patogus, nesitikejau, kad taip silta bus su juo. Salto vandens neprasisunkia nei per rankoves nei per koju galus nei per veida. Reikejo gal plonesni imti, nes jauciu vasara bus per karsta eek
DzERisss 2009/08/18/ 22:44:26
M jie ziaurei brangus geri ir turginei man sverbu galimaneriam ir suvis o po to daugDrinks Cheers
Inzinierius 2011/01/02/ 20:11:52
Ką man daryti jei ūgis 188cm, svoris 78kg?
Alone Wolf 2011/01/02/ 22:08:07
Benai, siukis kostiumą pagal savo išmatavimus..
Rašyti komentarą
Prisijunkite, norėdami parašyti komentarą.
Reitingai
Balsuoti gali tik nariai.

Prašome prisijungti arba prisiregistruoti.

Nuostabu! Nuostabu! 100% [4 Balsų]
Labai gerai Labai gerai 0% [Nėra balsų]
Gerai Gerai 0% [Nėra balsų]
Patenkinamai Patenkinamai 0% [Nėra balsų]
Blogai Blogai 0% [Nėra balsų]
Prisijungti
Nario vardas

Slaptažodis



Dar ne narys?
Registruokis

Pamiršai slaptažodį?
Paprašyk naujo
Atsitikitinis vaizdelis
Batimetriniai žemėlapiai
Šaukykla
Jei norite rašyti žinutes, turite prisijungti.

zebai11  
2022/07/07/ 17:25:51
kuršių mariose galima povandeninė žvejyba?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:55:55
12. Povandeninė žvejyba leidžiama Baltijos jūros priekrantėje, išskyrus rekreacines zonas. Kas gali paaiškinti, kur prasideda ir kur baigiasi rekreacinė zona pajūryje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:54:08
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

GintarasGVE  
2022/04/15/ 12:53:58
Gal kas radote galimybių užsiimti povandenine medžiokle vakarų lietuvos dalyje?

doncas  
2020/07/17/ 00:03:34
Sveiki. Gal kam didelės dėžės šaldytiems trofėjams, kas į Norgę važinėja. Polistirolas, išorė 118× 78× 78,5 cm. Sienelė 8 cm. Dangtis irgi 8 cm storio. Kaunas. 20 pinigų.

Rodyti daugiau pranešimu
Naujausios nuotraukos
Norvegija 2020
Norvegija 2020
2020/11/03/ 08:48:21

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
2019/10/24/ 00:08:00

Vienos Norvegijos istorija apie klubo išvyką
Vienos Norvegijos is...
2019/10/24/ 00:07:07

Apklausa
Kaip dažnai medžiojate?

Kelis kartus per savaitę sezono metu

Kartą per savaitę sezono metu

Kartą per mėnesį sezono metu

Kartą, du sezono metu

Norėdamas balsuoti turite prisijungti.

Rezultatai
Komentarai : 0
Apklausų archyvas
Lietuvos žemėlapis
Skaitliukas
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytojų skaitliukai
Google Analytics
Google +
„Povandeninė žūklė
© Povandeninės medžioklės klubas 2007-2022
Povandeninė žūklė - viskas apie tai!

Bet kokią informaciją kopijuoti yra griežtai draudžiama be administracijos sutikimo